Tellington TTouch® Instructor Sarah Fisher, bekend van de TV serie “Talking to Animals” komt naar Nederland !Op 26 en 27 november 2011 geeft Sarah een weekendseminar over“The link between bodyposture and behaviour in dogs”.Een “eye-opener” voor hondenliefhebbers en voor iedereen die met honden werkt!
Tijdens het seminar gaat Sarah in op de relatie tussen lichaamshouding en gedrag bij de hond. Daarbij komt o.m. aan de orde:
Nauwkeurige observatie van het hondenlichaam
Herkennen van spanningspatronen
Tellington TTouch® aanrakingstechnieken en lichaamswerk
Invloed van Tellington TTouch® op gedrag
Langzame bewegingstraining en grondoefeningen
Clickertraining voor gedrag
Sarah Fisher is Tellington TTouch® instructeur, hondentrainer en gedragstherapeut en werkt al ruim 16 jaar intensief met honden. Zij werkt met individuele cliënten, doceert en werkt zeer veel in asielen, geeft lezingen en workshops in Groot Brittannië en daarbuiten.Internationaal is zij vooral bekend van de televisieserie Talking to Animals uitgezonden door ITV1 en National Geographic en Animal Planet.Sarah heeft diverse boeken (en vele artikelen) op haar naam staan. In Nederland zijn verkrijgbaar Unlock your dog’s potential, 100 Oefeningen om de perfecte hond te trainen en 100 Oefeningen voor een beter gedrag van uw hond.