Over Sylvia Haveman

Sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw ben ik gepassioneerd fysiotherapeut voor dieren. De ontwikkeling van dit vak heb ik vanaf de eerste voorzichtige “probeersels” meegemaakt en ik vind het fantastisch dat het is uitgegroeid tot een volwaardig beroep met een gedegen opleiding tot bewegingsspecialist van dieren.

Door de jaren heen ben ik blijven studeren en heb ik vele bijscholingen, cursussen en opleidingen gedaan. Deze ervaringen heb ik ook weer door kunnen geven door mijn docentschappen aan de Nederlandse opleiding Dierfysiotherapie en de opleiding Dier- en natuurgeneeskunde in Meppel.

Op regelmatige basis geef ik lezingen en workshops zowel vanuit mijn beroepsmatige kennis als dierenfysiotherapeut, veterinair acupuncturist en als Tellington TTouch® practitioner – level 3 – voor gezelschapsdieren èn voor paarden.

Met veel plezier werk ik in mijn eigen praktijkruimte in Meppel en in de De Tweede Lijn, verwijskliniek voor gezelschapsdieren in Wilhelminaoord.

Lees hier verder:

Neem contact op 🙂

Heeft uw dier klachten en wilt u deze met mij bespreken? Of bent u benieuwd naar mijn werkwijze? Misschien een andere vraag? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.